Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Waar in jouw leven ervaar jij overvloed? En op welke aspecten in je leven is er ontevredenheid, een gevoel van te weinig of niet genoeg hebben?

Graag nemen wij jou mee in het ritueel The Circle of Abundance, waarin het manifesteren van overvloed vanuit zelf-liefde centraal staat.

Wellicht ervaar je overvloed aan liefde, fijne verbindingen in je leven, een gezond en vitaal lichaam, veel interessante kansen op werk, een rijkdom aan reiservaringen of juist een overvloed in materiële zaken zoals geld, spullen en huisvesting.

En zijn er ook aspecten in je leven waar je tekorten ervaart? Te weinig succes op werkgebied, een gebrek aan ontspanning, tekort aan liefdevolle verbindingen, altijd maar moe zijn en weinig energie ervaren, een laag zelfbeeld, een niet vervullend seksleven hebben of misschien wel het gevoel dat je keihard moet werken om genoeg geld te verdienen om alle rekeningen te betalen.

De mate waarop we overvloed ervaren in ons leven zegt veel over onze eigenwaarde en zelf-liefde. Het is als een spiegel, die ons laat zien wat wij vinden dat we waard zijn en wat wij verdienen in het leven. Gedurende ons leven bouwen we veel belemmerende overtuigingen op, die ons ervan weerhouden om te ontvangen wat ons wérkelijk toebehoort. Zo kan de overtuiging ‘Ik ben niet goed genoeg’ resulteren in een tekort aan waardering ervaren in relaties, of het gevoel hebben dat je niet genoeg verdient bij je huidige baan.

Tijdens deze Circle of Abundance zullen we overvloed en onze belemmerende overtuigingen rondom dit thema gaan onderzoeken. Om deze vervolgens te transformeren in een empowering intentie, die we meenemen het nieuwe jaar in.

Vanuit een gevoel van zelf-liefde en een gezond eigenwaarde kunnen we onze relatie tot overvloed herstellen, bekrachtigen en helen. En creëren we ruimte voor de overvloed die altijd, overal en voor iedereen beschikbaar is. Dit doen we door middel van meditatie, visualisatie, sharing en het Mirror of Abundance ritueel. ☀✨

⋙ BIJDRAGE CEREMONIE

Voor deze ceremonie vragen we je om iets mee te nemen om in te brengen. Iets wat voor jou van waarde is en jij vanuit overvloed kunt weggeven. Dit kan van alles zijn: een boek wat je dierbaar is, een instrument wat onbespeeld in de kast staat, een waardebon voor een massage, een sieraad wat je niet meer draagt, of dienst die jij verleent, geld, een plant, of misschien wel je laptop omdat je die toch bijna nooit gebruikt…

Met al deze bijdragen maken we samen een altaar van overvloed in het midden van de cirkel. Jouw bijdrage kan zo klein of groot zijn als jij wilt: zolang het is iets is wat voor jou van waarde is. Hiermee bedoel we niet zozeer financiële waarde.. Geld, materie en liefde zijn allemaal vormen van energie en zijn evenveel waard. Dus het kan zijn dat de een een oude telefoon inlegt t.w.v. honderd euro, en de ander een gevonden steen die verbonden is aan een mooi moment en daardoor veel emotionele waarde heeft. 🙏

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

⋙ PROGRAMMA

Zaterdag 28 december

13:00 Inloop & thee
13:30 Start Circle Of Abundance
17:00 Einde: napraten met een kopje thee

⋙ LOCATIE

House of Wholeness

Adres: Baden Powellweg 263 (Amsterdam)

⋙ MEENEMEN

Jouw bijdrage voor het ritueel: iets wat voor jou van waarde is en jij vanuit overvloed kunt weggeven.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

⋙ PRIJZEN

Inclusief biologische thee, infused water en healthy abundant snacks.

Sliding scale: €10,- / €15,- / €20,- / €25,- / €30,-

Om deze cirkel toegankelijk te houden voor iedereen werken wij met een sliding scale. Op deze manier kunnen mensen met een lager inkomen ook deelnemen en wordt dit gedragen door de anderen die meer financiële overvloed hebben. Je kunt zelf invullen welk bedrag passend is bij jouw inkomen.

Is het ondanks de sliding scale financieel niet mogelijk om deel te nemen? Stuur een bericht naar info@eigentijdsnederland.com om te kijken wat mogelijk is. We will find a way ♥

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

⋙ Voel je een JA! voor deze cirkel? Reserveer jouw plaats hier:

Ticketlink: https://www.chipta.com/nl/tickets/event/27725/circle-of-abundance-manifesting-from-self-love-eigentijds-nederland

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

⋙ OVER DE WORKSHOPGEVER

Nikki Bogman (therapeut en sjamanistisch werker) heeft altijd al een passie gehad voor het verbinden van mensen. Met zichzelf en elkaar, vanuit liefde en authenticiteit. Ze heeft ervaren hoe waardevol het is om jezelf te onderzoeken, ontmoeten en bevrijden van belemmerende overtuigingen. “Door te leven vanuit je centrum, jouw innerlijke zon, kun je jouw unieke licht schijnen op de wereld”

Gedurende haar leven heeft ze het thema overvloed op allerlei manieren mogen onderzoeken. Enerzijds de ervaring van veel werken, geld verdienen, dure reizen maken en alles kunnen kopen wat ze dacht dat haar hartje begeerde. En anderzijds verhuizen naar Suriname, al haar spaargeld steken in goede doelen en projecten, vrijwilligerswerk doen, geen eigen huis hebben maar wel ontzettend veel dankbaarheid en steun ontvangen van de mensen om haar heen.

Nikki gelooft dat een balans tussen verschillende aspecten in het leven belangrijk is om overvloed te kunnen ervaren: zowel emotioneel en spiritueel als fysiek en financieel. Het is niet of-of, het is en-en.. We can have it all! ♥

Facebook link:  www.facebook.com/events/501406377466694/