Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Je ‘poreus’ voelen, leeggezogen, contact met jeZelf verliezen in groepen of gezelschap. Herken je dit? Over dit onderwerp is ontzettend veel gezegd en geschreven. Maar hoe zit het nou precies? En wat werkt echt?

In deze workshop ga je onderzoeken en ervaren hoe je je energie bij jezelf kunt houden, zonder dat je je hoeft af te sluiten (als je dat niet wilt). We gaan oefeningen doen waarin je kunt ervaren hoe het voelt als je je energie te veel vermengt en hoe het voelt als je dat niet doet. Ook gaan we onderzoeken hoe je jouw oneindige ‘motortje’ van energie harder aan kunt zetten, zodat je krachtiger komt te staan en geen of minder energie verliest. En wat je kunt doen om op te schonen mocht je je toch een keer vol of overprikkeld voelen.

Na deze avond heb je zicht op:
– hoe vermenging van je energie werkt
– wat je telkens doet waardoor je je energie te veel kwijt raakt en wat je kunt doen om dit niet te doen
– hoe je helder kan aanvoelen wanneer een omgeving, persoon of situatie niet in resonantie is met jouw energiesysteem en hierop kunt navigeren
– hoe je jouw eigen energie krachtiger kunt maken, waardoor je veel steviger zult staan en minder energie verliest.
– een aantal technieken om je energie op te schonen en aan te vullen.

Wat deelnemers zeggen over deze workshop:

‘Gisteren een avond over het ‘bij jezelf houden van je energie, speciaal voor sensitieve mensen’. Ik vind het een aanrader voor iedereen! Een gestructureerde avond waarbij we heel concrete handvatten kregen. Diep voelend, diep contact makend, diep energetisch en tegelijkertijd heel aards. Ik ging in mijn volle essentie energie weer naar huis, heerlijk vol en stromend ’

‘De indrukken uit de workshop vallen steeds beter op zijn plek. De inzichten hebben mij nog meer bij mijzelf gebracht, bij mijn essentie energie. Het heeft geleid tot een stroom met tranen vanuit mijn ziel/ja-pad. En ik weet welke keuzes ik te maken heb. Mijn dank’

“Deze workshop heeft me echt veel gegeven. De inhoud was vol en volledig en dekt alles wat ik nu nodig heb om verder te gaan. Heel erg mooi en Mariette brengt alle kennis en kunde over op een prettige en natuurlijke manier”

“Na afloop van deze workshop heb ik meerdere mooie ervaringen gehad waarin ik heel goed de energie bij me kon houden, en het effect ervan ontroerde me!”

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Over Mariëtte Mariri:
Mijn pad voert me naar de diepte van mijn ziel en van het leven. Door de leer van het leven en alle prachtige stromingen. Ik geef workshops, plant medicijn ceremonies, vrouwen trainingen en zangavonden. Ik heb Source of Creation opgericht en ik ben lid van het collectief Earth Tribe. De workshop: “Je energie bij je houden” is samengesteld door jarenlang ervaring opdoen en inzicht krijgen als ervaringsdeskundige.

www.facebook.com/Source.of.Creation.Mariette.Mariri/

ॐ TICKETS:

Voel je dat je graag bij deze workshop wil zijn? Haal je ticket dan vandaag.

Early bird: €25,- (t/m 7 november)

Normale ticket: €30,- (vanaf 8 november)

Budget ticket: €20,- (alleen beschikbaar op aanvraag via info@eigentijdsnederland.com)

Ticketlink: https://www.chipta.com/nl/tickets/event/23626/je-energie-bij-je-houden-voor-gevoelige-mensen-en/

ॐEXTRA INFORMATIE:

Locatie: De Trampoline

Adres: Meerhuizenplein 4, 1078 TC Amsterdam

Datum workshop: donderdag 21 november

Aankomst: 19:00

Start workshop: 19:30

Einde workshop: 22:00

Sluitingstijd: 22:30

Deze workshop is bedoeld voor alle leeftijden!