Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Relaties zijn een grote verzuchting voor veel mensen. Ze kunnen je tot grote hoogten inspireren, maar je kan er ook diep door vallen; niet voor niets zijn veel belangrijke liefdesgoden ook oorlogsgoden!

Toch hunkeren we naar diepe hart verbindingen, want we weten dat relaties belangrijk zijn voor onze persoonlijke ontwikkeling, ons welzijn en onze groei. Ze helpen om een solide stabiele basis in je leven te leggen. Je gedijt als mens nu eenmaal beter als je kunt liefhebben in respect, vol verwondering en bewondering. Relaties onthullen je krachtbronnen en openbaren je diepste wezen. Een duurzame wereld is alleen mogelijk als we solide waarden verwerkelijken en dat betekent ook dat we betrouwbare relaties aangaan met onszelf, onze vrienden, onze geliefden en de wereld om ons heen.

Relaties zijn belangrijke spiegels voor je ziel. Ze zijn essentieel op het pad van zelfkennis. Als je jezelf in een ander spiegelt groei je als mens. In jou huist een god in wording en een goddelijke liefde die zich wil uitdrukken ten opzichte van anderen: je wilt door de ander herkent en erkent worden.

Hoe staat dit in verhouding tot het verlangen van veel mensen naar hun Tweelingziel? Is die symbiotische liefde wel gezond of wordt hier iets heel anders mee bedoeld? Hoe haal je het goddelijke in jezelf naar boven? Hoe heel je je vermogen om lief te hebben? Herken jij het mooiste in een ander?

Tijdens deze intensieve dag gaan we op zoek naar de Tweelingziel vanuit een nieuwe invalshoek. We leren de geheimen en de valkuilen uit de tuin van Eros (god van liefde en verlangen) kennen en hij zal ons de drie methoden van de goden leren, die je nodig hebt om stabiele relaties op te bouwen.

We gaan werken met mythische verhalen, die vertellen over liefde tussen goden, we gaan dansen met de goden, spiegel-oefeningen doen, werken met trance meditatietechnieken, en je leert de Elfenliefde kennen.

Wil jij duurzame betekenisvolle relaties willen aangaan, de kwaliteit van je relaties verdiepen en een betere relatie met jezelf krijgen, meld je dan nu aan.

Wie ben ik
Mijn naam is Ina Custers-van Bergen. Ik geeft internationale trainingen in persoonlijke groei, volgens de methoden van de Westerse Mysterie Traditie. Ik organiseer retraites en ben gespecialiseerd in therapeutische trance technieken. Hiervoor maak ik gebruik van mythen en legenden.

Voor wie is deze dag?
Voor elk hart dat zoekt naar relaties die kloppen.

TICKETS

Voel jij dat je hier bij wil zijn?

Haal hier dan jouw ticket:

Early Bird: €45 (t/m 9 januari)

Normale Ticket: €55 (vanaf 10 januari)

Budget: €40 (gelimiteerd beschikbaar)

Ticketlink: https://www.chipta.com/nl/tickets/event/16492/opzoek-naar-je-tweelingziel-eigentijds-nederland/

OVERIGE INFORMATIE

Locatie: Karunika

Adres: Meerhuizenplein 38, 1078TD, Amsterdam

Aanvang: 10:00

Start workshop: 10:30

Einde workshop: 17:30

Sluit: 18:00

*Rond 13:00 zullen wij een pauze hebben van een uur om te lunchen. Je dient zelf voor je lunch te zorgen, of ga mee naar één van de leuke lokale tentjes hier.

Er is plek voor maximaal 25 deelnemers. Dus meld je aan voor deze workshop. Vol = vol