Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Ben jij klaar om de bestaande betekenis van seksualiteit los te laten en je (onbewuste) patronen te doorbreken? Ben je benieuwd naar de essentie van seksualiteit en hoe die ieder moment anders kan voelen? Sta je open om dat samen met je partner, een gelegenheidspartner of een nu nog onbekende te onderzoeken?

De workshop Sacred Sexuality biedt in een veilige omgeving de ruimte voor zo’n onderzoek. We nemen je mee op ontdekkingstocht langs verschillende elementen van jouw seksuele energie.

Sacred sexuality gaat over de energetische verbinding tussen Shiva en Shakti, tussen aarde en universum, tussen jou en jezelf en tussen jou en de ander, die dan wellicht niet meer als een ander voelt, maar als deel van jouw eenheid.

De workshop is opgebouwd uit dans en een lange partner meditatie, waarin we werken met seksuele energie en verbinding.

De partner meditatie biedt de kans om vanuit je eigen kracht en eigen gevoel de diepte van een verbinding in te gaan. Je kunt je samen met je partner of gelegenheidspartner opgeven of kiezen voor het onbekende. Wij zorgen voor evenwicht tussen shiva (mannelijke energie) en shakti (vrouwelijke energie).

Tantra & Eigentijds Nederland
Bij EN creëren we een veilige ruimte waarin je de gelegenheid krijgt jezelf te openen. We werken met seksuele energie, maar de kleren blijven aan.

Een plek reserveren
Het aantal plaatsen voor deze workshop is beperkt. Je kunt een plaatje reserveren via de ticket link, dat is opgezet om te zorgen voor evenwicht tussen Shiva en Shakti. Er zijn daarom Shiva en Shakti tickets. Als je de partnermeditatie graag met een al vooraf bekende (gelegenheids)partner doet, kun je gezamenlijk een ticket kopen (Unity). Dit kan ook met een partner van hetzelfde geslacht.

Tickets
Early Shakti €27,50,- (t/m 14 februari)
Early Shiva €27,50,- (t/m 14 februari)
Early Unity Ticket €55,- (t/m 14 februari)

Late Shakti €35,- (vanaf 15 februari)
Late Shiva €35,- (vanaf 15 februari)
Late Unity Ticket €70,- (vanaf 15 februari)

We hebben een beperkt aantal budget tickets beschikbaar. Je mag zelf bepalen of je hiervoor in aanmerking komt.
Budget Shiva €22,50,- (zeer beperkt beschikbaar)
Budget Shakti €22,50,- (zeer beperkt beschikbaar)
Budget Unity €45,- (zeer beperkt beschikbaar)

Ticketlink: https://www.chipta.com/nl/tickets/event/26504/tantra-workshop-sacred-sexuality/

Over Joris van der Geest
Joris ontdekte tantra ongeveer vijf jaar geleden. Hij volgde zijn nieuwsgierigheid en nam deel aan alles wat er op zijn pad kwam, van tantra heart meditation tot tantric temple parties. Zijn visie op tantra ontwikkelde zich zo op een natuurlijke manier, zonder bewust iets te willen. Onderdeel van zijn visie is dat de essentie van tantra alleen ervaren kan worden, niet geleerd. Joris heeft verschillende tantra retreats, workshop series en festivals georganiseerd en gefaciliteerd met Odessa, Eigentijdse Jongeren en Eigentijds Nederland. Hij heeft samengewerkt met verschillende tantra facilitators en leerde van zowel de samenwerking als van de deelname daaraan. Hij heeft de wens deze ervaringen te delen via zijn workshops en het platform Leef!Tantra (www.leeftantra.nl).

Tijden & Locatie

Inloop 12.30
Start 13.00.
Einde 17.00
Open tot 18.00

De locatie is het Mirror Centre, het adres is Ter Gouwstraat 3.

Extra informatie

– De workshop is voor alle leeftijden toegankelijk
– Bij deze workshop serveren wij kosteloos thee en water
– Mail voor al jou vragen info@eigentijdsnederland.com

-Facebook  https://www.facebook.com/events/461063814588700/