Eigentijds Nederland gaat voor een bewust verbonden Nederland!

INDIVIDUELE BEGELEIDING

Voel je dat je behoefte hebt aan steun, kracht of wil je meer leren over jezelf? Wil je groeien in jouw persoonlijke ontwikkeling en in bewustwording? Ben je nieuwsgierig naar wat er allemaal onder de oppervlakte in jou verborgen ligt? Of wil je gewoon uit jouw hoofd en in jouw lijf zijn? Dan is i 1-op-1 begeleiding bij Eigentijds Nederlands iets voor jou!

EEN GEZOND EN GELUKKIG LEVEN

De ondersteuning die je bij Eigentijds Nederlands ontvangt is gebaseerd op veiligheid, gelijkwaardigheid en kwaliteit. Onze begeleiders en therapeuten hebben ruime ervaring. Over de jaren heen hebben zij hun eigen methodes ontwikkeld. Ze leren elke dag opnieuw bij en zetten zich in om jouw leven mooier te maken.

Kees Schenk
Kees SchenkInCompassie Coach
Kees is energetisch therapeut en hij heeft zich gespecialiseerd in hooggevoeligheid en leven vanuit compassie. Persoonlijke ontwikkeling heeft hij zelf aan den lijve ondervonden en dit groeiproces geeft hij met liefde aan jou door. Om te leren aarden en vanuit je hart te leven moet je bij hem zijn!
Eline van der Linden
Eline van der LindenKlanktherapeute
Muziektherapeute en violiste Eline zet klank en beweging in op veel verschillende manieren. Dans, ceremonies, klankontspanning, ademhalingstechnieken, stemgebruik, yoga en meditatie; ze heeft er allemaal ervaring mee. Dankzij haar professionele en creatieve houding ontstaat er altijd iets bijzonders!
Nick van ’t End
Nick van ’t EndHolistisch Therapeut
Nick is Holistisch Therapeut en past dit toe met onder andere Shiatsu, Chi Kung, wandelcoaching en healings. Leven vanuit het hart, dat is wat hij zelf nastreeft. Dit leert hij jou ook, zodat jouw licht kan gaan schijnen!
Hans Schut
Hans SchutCommunity Adviseur
Een inspirator, steun, toeverlaat en begeleider; dat is wat Hans is en ook graag wil zijn. Mensen en organisaties veranderen en verbeteringen laten realiseren, dat is zijn drijfveer. Praktische en realistische ondersteuning met tastbare resultaten kan je van hem verwachten!