Kees Schenk
Kees Schenk Founder EN - De man met de missie
“Ik wil mensen een veilig thuis geven. Met name mensen die in het proces zitten van spirituele groei. Samen creëren vanuit het hart, je geborgen kunnen voelen en tot rust komen. Dit realiseren we bijvoorbeeld door workshops en dansevenementen. Samen met het team van coaches en workshopgevers maken we de wereld mooier!”
Sandra Cocq
Sandra CocqCreatief Producer EN De vrouw met oog voor detail
“Beeld is mijn passie en organiseren mijn talent. Door beide te combineren weet ik met aandacht de juiste sfeer neer te zetten. Inmiddels heb ik op het gebied van fotografie producties en creatieve evenementen een uitgebreid internationaal portfolio opgebouwd. Om nu mijn ervaring en kennis in te kunnen zetten voor Eigentijds Nederland maakt me blij en geeft me energie.”
Hans Schut
Hans SchutInspirator - De man met het bedrijfsadvies
“Bij EN wil ik er zijn voor zzp-ers of mkb-ers die op een solide manier een initiatief, een bedrijf of een praktijk willen neerzetten. En ook voor mensen die op hun werk worstelen met een project of die moeite hebben met een verandertraject dat gaande is. Ik zie intuïtief het potentieel achter de mens en de organisatie en weet wat er praktisch nodig is om verder te groeien.”
Nikki Bogman
Nikki BogmanEvent Manager EN De vrouw met de drive
“Ik volg mijn passies en kan dit mijn ‘werk’ noemen. Het voelt als één van mijn missies om vanuit authenticiteit liefde en verbinding te verspreiden, waar ik ook ben. Bij EN doe ik dat concreet door het helpen met het organiseren van evenementen.”
Thomas Kwakkernaat
Thomas KwakkernaatEvent Manager EN De man met het overzicht
“Met passie zet ik mij in om evenementen van EN te helpen bedenken, plannen en coördineren. Om iets moois neer te zetten heb je zowel inspiratie als organisatie skills nodig. Beide pas ik enthousiast toe.”
Noêma Neijboer
Noêma NeijboerRedacteur EN De vrouw met talent voor taal
“Mijn hele leven speelt taal een belangrijke rol. Ik heb papieren en online publicaties op het gebied van poëzie, cultuurjournalistieke redactie, content writing en academische scripties. Mijn kwaliteiten als schrijver wil ik graag inzetten om de EN website te voorzien van heldere en inspirerende teksten.”
Nick van 't End
Nick van 't EndArt Director en marketing coach EN De man met de kunstzinnige vingers
“Mijn ervaring als docent aan de Koninklijke Kunstacademie neem ik mee naar EN. Een terugkerende vraag waar ik mee werk is: Hoe kunnen we technieken inzetten om de wereld en de mensheid te verbinden, om de kwaliteit van leven te bevorderen? Artistieke kwaliteiten inzetten bij marketing strategieën, daar ben ik graag mee bezig.”
Patricia Leeuw
Patricia LeeuwAmbassadrice EN De vrouw met de connecties
“Als ontwerpster en eigenaar van Green Lioness ben ik veel op reis. Ik ontmoet altijd inspirerende mensen en vanuit mijn nieuwsgierigheid ontstaat er een waardevol contact. Ik zie de verborgen talenten en ook wat iemand kan betekenen voor EN. Dus behalve eco en fairtrade productontwikkeling, zet ik mijn netwerk met liefde in voor EN. Let’s go global!”