WORKSHOPGEVERS

Eigentijds Nederland heeft een geweldig getalenteerd en divers team. Zij staan voor jou klaar met allerlei workshops om van te leren. Genieten van de vibraties van klankschalen, omgaan met hooggevoeligheid, jouw creativiteit laten stromen, steun en coaching; dit en meer is onderdeel van het kwalitatieve aanbod.

WIE ZIJN ONZE WORKSHOPGEVERS

Het team gelooft in het stimuleren van het vergroten van bewustwording bij het individu en in groepsverband; in heel Nederland en ook daarbuiten. Alle workschopgevers hebben meerdere jaren ervaring opgebouwd en durven hun eigen methodes te ontwikkelen. Ze staan open voor wat jij nodig hebt en genieten van hun werk.

Kees Schenk
Kees SchenkHoofd Organisator - Trainer
Als oprichter van Eigentijds Nederland speelt Kees een belangrijke rol in het team. Hij is zelf workshopgever en hij brengt als evenement organisator mensen bij elkaar. Hij is ook energetisch coach en klanktherapeut. Bij EN begeleidt Kees ceremonies en geeft hij workshops op het gebied van hooggevoeligheid, sjamanisme, dans, meditatie en meer.
Nikki Bogman
Nikki BogmanYoga Teacher
Nikki is afgestudeerd Kunstzinnig Therapeut en Yoga Docent. In haar workshops combineert zij yoga, tantra, meditatie, tao, ademen en rituelen om mensen uit te nodigen tot zelfreflectie en ze te herinneren aan wie ze werkelijk zijn. Ze is gepassioneerd over het verbinden van mensen, met zichzelf en met elkaar. Daarnaast brengt Nikki vrouwen samen tijdens sister circles.
Thomas Kwakkernaat
Thomas KwakkernaatKlankwerker
Thomas is contrabassist en is de oprichter van Healing Sound Collective. Hij is tevens klanktherapeut bij Ohmpunctuur. Zijn muzikale talenten zet Thomas in om workshops te geven waarbij klank centraal staat. Zijn prachtige klankconcerten trillen door tot de emotionele en fysieke aspecten van het zijn. Tibetaanse klankschalen, gongs, de contrabas en nog meer behoren tot zijn repertoire.